U bent hier: Nieuws > Bestuur > Goed bezochte voorjaarsledenvergadering met als opdracht ledenwerving

Goed bezochte voorjaarsledenvergadering met als opdracht ledenwerving

Aandacht voor succesvolle atleten, jubilarissen en terecht ook voor de mannen van de onderhoudsploeg.

Voorzitter Armand Ellsworth overhandigde de leden die 25, 50 en 60 jaar lid zijn een certificaat, pen en bloemen.
De jubilarissen waren: 
60 jaar: Elly Tuijn-Gras en Joop Keetman
50 jaar: Ton Peters
25 jaar: Bjorn en Sven van Doodewaerd, René de Groot, Sjaak Betjes, Willy Peeperkorn en Remieke Kerssens

Op de foto: Boven v.l.n.r. Joop, René en Elly, onder v.l.n.r. de gebroeders Bjorn en Sven. 
Remieke, Ton en Sjaak waren verhinderd.

Carla Vet-Wobben is na 40 jaar bijhouden van de ledenadministratie en de contributie inning met dit vrijwilligerswerk gestopt. Carla ontving terecht een cadeaubon en een groot boeket bloemen voor haar langdurige nauwgezette werkzaamheden. Gelukkig heeft Machiel Moes, vader van een jeugdlid, haar verenigingstaak overgenomen. 

Menno Vloon onze Nederlandse recordhouder Polshoog Indoor en Outdoor, deelnemer aan Olympische Spelen, WK's, EK's, en NK's werd door Dea ondervraagd over zijn concurrent wereldrecordhouder de Zweed Armand Duplantis. Menno ontving voor de zoveelste keer de Heren wisselbeker.

AV Lycurgusleden die de traditionele jaarlijkse wisselbekers in ontvangst mochten nemen:
MEISJESBEKER: Milou van den Berg, JONGENSBEKER: Jelle Müller, DAMESBEKER: Pauline Hondema,
HERENBEKER: Menno Vloon, DAMES SPRINT: Tasa Jiya, HEREN SPRINT: Mikai Snoek, Owen Prins, Youri Schneider en Mexx Stembert, AANMOEDIGINGS BEKER JONGENS: Damian Paap, 
AANMOEDIGINGS BEKER MEISJES: Lindsey van der Plas, DAMES MASTERS; Tanja van der Plas, HEREN MASTERS; Patrick Groot, PIET KORVER BEKER: Arend de Boer, MEG KOK BOKAAL: Adriaan Nagel, DIRK JAN GISKES BEKER voor de G. Atleten: Marie-Louise de Jonge. 

Bovenste v.l.n.r.: Arend, Mikai, Anja de moeder van Pauline, Menno en Jelle.
onderste v.l.n.r. Lindsey, Tanja en Patrick.
Marie-Louise had op de training haar beker in ontvangst genomen. Voor de atleten die of op trainingskamp of verhinderd waren wordt nog een ander huldigingsmoment gepland. 

De mannen van de onderhoudsploeg die elke maandagmorgen bezig zijn met de nodige werkzaamheden zijn GOUD waard voor onze vereniging. Terecht dat zij bloemen en een grote doos Merci van onze voorzitter ontvingen.

Bovenste v.l.n.r Bas Groot, Herman Vet, Siem Vriend, Aart van den Berge, Piet van Gelderen, Simon van Wijk en René Cornet
Onderste v.l.n.r. Ed Scholten, Arend de Boer, Martin Holstvoogd en René de Groot .
Helaas ontbrakende de 91 jarige Werner van Eck en de 88 jarige Bruun Neelen!! 

Vanuit de vergadering werden er o.a. vragen gesteld over onze ontbrekende PR, loopevenementen en vrijwilligersbenadering vanuit de leden enquête. 
Op het eind van de vergadering stelde Armand Robert Bosse als nieuwe voorzitter van de technische commissie voor. Robert en zijn vrouw Corina hebben twee dochters op Lycurgus . Robert is gemotiveerd om iets voor onze vereniging te gaan betekenen. Mooi dat deze vacature in ingevuld.
Jammergenoeg stopt Astrid van Drunen na deze vergadering als secretaris. Het is heel belangrijk dat er zo gauw mogeljk een opvolger/ster voor Astrid wordt gevonden.