Laatste Nieuws

Start Start to Run gaat weer beginnen op 11 maart!

Ben je geblesseerd geweest of heb je alweer een lange tijd niet hardgelopen en wil je graag opnieuw opstarten als lid van lycurgus? lees verder »

Nieuwe benaming groepen door Atletiekunie

De Atletiekunie heeft besloten om de namen van de diverse groepen, met name bij de jeugd, te wijzigen m.i.v. 2023. lees verder »

Veilig sportklimaat bij AV Lycurgus

Veilig sporten en een veilig sportklimaat Als sporter bij onze AV Lycurgus heb je recht om op een veilige manier te sporten. Je geniet van bewegen in je vrije tijd en misschien ben je daarnaast ook nog actief als vrijwilliger. lees verder »

Geweldige prestaties CD Lycurgianen bij de Nationale CD Indoor in Apeldoorn

Onder de 1180 atleten bevonden zich 15 CD junioren van Lycurgus. Atleten ook wedstrijdactief in Sittard, Zoetermeer en Luxemburg. lees verder »

Verkiezing Zaanse sporters 2022

Op 30 januari is de Zaanse sportverkiezing. Vanuit Lycurgus zijn de sprinttrainers Frank en Marita genomineerd in de categorie Sportcoach en Menno Vloon is genomineerd in de categorie Sportman.  lees verder »

Zaanse Sportverkiezing 2022

Onze trainers Marita Swart en Frank Stam zijn genomineerd als coaches van het jaar en natuurlijk is ook Menno Vloon genomineerd als sportman van het jaar. lees verder »

2e testwedstrijd G-atleten op 7 december 2022

Hierbij alsnog de prestaties van de 2e testwedstrijd: lees verder »

Onderlinge KERSTLOOP loopgroepen groot succes

Winterweer, lekker zonnetje, die later verdween en allemaal tevreden, lachende, voldane gezichten. lees verder »

GROTE CLUBACTIE 2022

In november liep de Grote Clubactie ten einde en waren er door voornamelijk onze pupillen 776 loten verkocht. Daarnaast hebben een aantal van onze sponsors ”superloten” gekocht (250 st)! lees verder »

Agenda Algemene Ledenvergadering op 28 november

Hieronder de agenda en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 28 november a.s. om 20.00 uur. Het bestuur hoopt jullie allemaal te zien. lees verder »

1e testwedstrijd G-atleten

Wij zijn weer begonnen met de testwedstrijden voor de G-atleten. Deze worden in de winterperiode gehouden op de 1e woensdag van de maand. lees verder »

Geen 225 logees meer maar 130 enthousiaste deelnemende atleten bij onze indoorwedstrijd

De 18de indoorwedstrijd georganiseerd door AV Lycurgus op zaterdag 29 oktober zeer succesvol verlopen. lees verder »

Herfst training in de bossen van Heemskerk.

Het is 28 oktober, fantastisch weer er staat vandaag een leuke bostraining op het programma. Via carpoolen vertrekken vanaf de baan ruim veertig leden van de Overdag Loopgroep naar de bossen in Heemskerk. lees verder »

Oud-leden op pad

Wij, Stefan en Laura Heijne zijn beide oud leden van Lycurgus (toen der tijd nog Krommenie). Wij hebben elkaar leren kennen bij de vereniging en zijn inmiddels een aantal jaar getrouwd. lees verder »

Feestelijke opening en samenkomst AV Lycurgus leden

Beste Lycurgianen, Hierbij willen wij alle leden uitnodigen voor de feestelijke opening Buitengym en tevens mooie gelegenheid is om de AV Lycurgus Leden samen te laten komen in onze prachtige kantine. Datum: 10 november 2022 Opening outdoorgym vanaf 19.00 uur Borrel vanaf 20.30 uur in de kantine. mvg Armand Ellsworth Voorzitter AV Lycurgus lees verder »

Uitreiking Rabo Clubsupport

Beste Lycurgianen, dankzij jullie stem tijden de RABO Clubsupport verkiezingen heb ik op zaterdag 8 oktober een mooie cheque van € 2.353,49 in ontvangst mogen nemen. Het doel dit jaar was een financiële bijdrage te krijgen voor het binnenkort te plaatsen Multifunctionele trainingsfaciliteit. Dankzij deze bijdrage krijgen wij een mooie, extra outdoor trainingsmogelijkheid erbij. Sportieve groet, Frank Post lees verder »

Start werkzaamheden Multi functioneel trainingscentrum

Beste leden, Vanaf maandag 10 oktober starten de werkzaamheden van ons Multi functioneel trainingscentrum. De locatie is in het verlengde van onze krachtruimte en naast de Indoorhal tpv de polsstokhoog voorziening. Christiaan Tamminga en zijn team zullen ons voorzien van een prachtige MFT met alles erop en eraan. Wij zijn als hoofdbestuur uitermate trots dat wij dit de leden kunnen bieden. Ook danken ook de trainers voor de prima constructieve inbreng om tot de juiste configuratie te komen. Kortom zie toegevoegd plaatje. Met sportieve groet, Armand Ellsworth Voorzitter AV Lycurgus lees verder »

Lycurgianen Nederlands kampioen tijdens NEK in Amsterdam en NK Werpvijfkamp in Edam

Britt, Tess, Evi en Noa kampioen Zweedse estafette MD. Youri, Mexx, Mikai en Gillion kampioen Zweedse estafette JC. Patrick Goud NK Werpvijfkamp M. masters 40+ lees verder »

G-sectie naar de 25 jarige Cruyff Foundation

Op 21 september vierde de Cruyff Foundation zijn 25-jarige bestaan. Door omstandigheden was uitgeweken naar het sportcomplex De Toekomst in Amsterdam. lees verder »

Kandidaat Bestuurslid Voorzitter Jeugdcommissie

Beste Lycurgianen, Met trots kunnen wij melden dat Almar Diehl zich kandidaat heeft gesteld als nieuw bestuurslid Voorzitter Jeugd Commissie. Uiteraard zal dit in de Najaarsvergadering bekrachtigd moeten worden door de leden naast onze aanwinst Astrid van Drunen als secretaris. lees verder »