Laatste Nieuws

Reinigingswerkzaamheden op de baan

Op woensdag 13 november t/m vrijdag 15 november zullen er reinigingswerkzaamheden op de baan worden uitgevoerd. Siem Vriend lees verder »

Prestaties 1e testwedstrijd G-atleten op 06-11-2019

Zoals gebruikelijk houden wij in de winterperiode testwedstrijden voor de G-atleten op de eerste woensdag van de maand. Het was prachtig weer voor atletiek en de wedstrijd kon op de baan worden gehouden. lees verder »

Uitnodiging Algemene ledenvergadering 18 november 2019, aanvang 20:00 uur

Beste Lycurgianen, ouders en/of verzorgers, Op maandag, 18 november zal de jaarlijkse najaarsvergadering plaatsvinden, waarbij wij met z'n allen de stand van zaken rondom de begroting 2020 zullen bespreken. Momenteel worden de laatste puntjes op de 'I' gezet en vanaf dinsdag 12 november kunt u de begroting opvragen bij onze penningmeester via het mailadres: penningmeester@avlycurgus.nl lees verder »

AANVULLING CROSSTRAINING A-PUPILLEN

Beste A pupillen, Onlangs hebben wij jullie geïnformeerd over de crosstraining op maandag. De eerste maandag was er een super grote opkomst. lees verder »

Spectaculaire verkoopavond bij A.V. LYCURGUS

Spectaculaire verkoopavond bij AV Lycurgus op dinsdagavond 12 november in de kantine vanaf 19.00 tot 21.20 uur lees verder »

SINTERKLAAS BC- & MINI-PUPILLEN

Wie van jullie komt er naar de Pietentraining? Zie voor meer info de flyer. lees verder »

SINTERKLAAS CD-JUNIOREN

Wie van jullie komt er weer voor een oergezellige pubquiz in Sinterklaasstijl? Zie voor meer info de flyer. lees verder »

SINTERKLAAS A-PUPILLEN

Wie oh wie van de A-pupillen komt er gezellig Sinterklaas vieren? Zie voor meer info de flyer. LET OP: de zaterdag erop heb je GEEN trainen. lees verder »

Lycurgianen volbrengen marathons in Berlijn, Amsterdam en Frankfurt.

Frank van der Sluis finishte na 42 km en 195 meter op zondag 27 oktober in Frankfurt in de snelle tijd van 2.43.19s. lees verder »

Wie heeft er interesse in de squatkooi?

Wie heeft er interesse in de squatkooi (oranje/bruin) die werd gebruikt in het krachthonk bij de atletiekbaan aan de Marslaan in Krommenie? lees verder »

Wisseling coördinatoren en aanpassing structuur pupillen

Beste ouders en trainers van de AV Lycurgus pupillen, Onlangs hebben onze AV pupillencoördinatoren Tammy Knopjes en Sabine Graas aangegeven het stokje te willen overgeven. We zijn op zoek gegaan naar opvolgers en hebben daarbij ook gekeken naar de huidige structuur en opzet van de rol van pupillencoördinator. Er is druk overlegd de afgelopen weken en we zijn blij nu de nieuwe opzet en bezetting te kunnen presenteren. lees verder »

Met 60 leden van A.V. Lycurgus naar Lübeck

Op vrijdag 11 oktober stonden 60 leden van onze vereniging op de Marslaan (bij de oude baan) in Krommenie klaar om in de touringcar te stappen en naar Lübeck te reizen om daar mee te doen met verschillende loopafstanden. lees verder »

Teleurstelling WK Doha voor Lycurgianen

Het WK in Doha is helaas voor Menno & Maureen niet zo verlopen als gehoopt. Het toernooi waarvoor zij beiden zo verschrikkelijk hard hebben getraind, resulteerde onverwachts in een teleurstelling. lees verder »

Oproep vrijwilligers indoorwedstrijden

Beste Lycurgianen, nu we een nieuwe hal in gebruik hebben genomen waar we met graagte wedstrijden in willen houden. Maar ja wedstrijden houden betekent ook materialen klaar zetten en verplaatsen. lees verder »

OPROEP AAN ALLE LEDEN!!!!! - GEVAARLIJKE TOEGANGSWEG - KLACHT NAAR GEMEENTE!!!!

Beste Lycurgianen, het bestuur heeft jullie hulp nodig! Ondanks verschillende (urgente) pogingen, verzaakt de Gemeente Zaanstad om de toegangsweg naar onze atletiekbaan, zodanig aan te passen, zodat veiligheid is geborgd. Het fietspad is nu ook al afgesloten, waardoor u en onze kinderen over de meest gevaarlijke, overstroomde weg naar de baan moeten fietsen. lees verder »

Prima junioren prestaties bij NEK Amstelveen – zondag

Deze editie van het NEK gaat de boeken in als de natste der natste! De meeste kinderen waren hierop goed voorbereid en gelukkig was het niet koud! Naast het feit dat er prima prestaties werden neergezet en bij veel teams een top 10 notering in de boeken staat genoteerd, was het bovenal weer een gezellige Lycurgus dag. Diep respect voor al onze Junioren, die in de stromende regen toch in staat waren om hele mooie prestaties neer te zetten. Onder de bezielende leiding van Hendrik, Almar, Edwin, Margreet, Ruud K & Cindy, streden onze kanjers voor wat ze waard waren! lees verder »

Pupillen powerrrrrr bij NEK Amstelveen- zaterdag

Zaterdagochtend vroeg in de morgen, verzamelden 20 pupillenkanjers zich in Amstelveen, voor hun Nederlandse kampioenschappen estafette. Na de fotoshoot én nadat het Wilhelmus uit volle borst werd meegezongen, startte het programma met de pendelestafettes. Ofschoon er heel hard getraind was, viel bij beide teams het stokje in het heetst van de strijd, waardoor gelijk een podiumplek niet meer haalbaar was. Maar sprinten kunnen ze wel! Je kunt zien dat hier toppers voor de toekomst tussen zitten! lees verder »

G-sectie op trainings- en ontspanningsweekend naar Gorssel

Zaterdag 28-09 om 10.00 uur vertrok de bus met 24 atleten en 8 begeleiders naar Stayokay in Gorssel voor een trainings- en ontspanningsweekend. Met de wind en de stevige buien zag het er niet zo goed uit, maar in Gorssel aangekomen konden we lunchen in de zon in de tuin. lees verder »

Indoorwedstrijden 2019 - 2020 bij AV Lycurgus

Beste atleten, Het nieuwe indoorseizoen staat weer voor de deur! Dat betekent ook dat er bij AV Lycurgus weer heel wat wedstrijden op de agenda staan. lees verder »

Zondag 22 september Meeting d’automme in Verviers (België)

Na heerlijk te hebben geslapen in een huis in Sprimont, een stadje in de Ardennen, ging de werpgroep op pad naar Verviers. Vijf leden van de werpgroep namen op zondag 22 september deel aan de Meeting d’automme in het stadion Bielmont in Verviers. lees verder »