U bent hier: Loopgroepen > Nieuws

Nieuws

Zondag, 15 maart 2020

Update: trainingen & bijeenkomsten vervallen voor ALLE leden. Dit in ieder geval t/m 6 april. Hal en baan niet beschikbaar!

 

Beste Lycurgianen,

De ontwikkelingen gaan snel, maar het bestuur heeft in navolging van het advies van NOC/NSF besloten ALLE trainingen en bijeenkomsten in ieder geval t/m 6 april stil te leggen. De jaarvergadering zal vanzelfsprekend worden ingepland, wanneer dit weer mogelijk is.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 6 april.
 
Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april.
 
Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Armand Ellsworth

Voorzitter AV Lyucrgus

 

 

Donderdag, 12 maart 2020

LYCURGUS VOLGT ADVIES NOC/NSF - ALLE TRAININGEN EN BIJEENKOMSTEN KOMEN TE VERVALLEN T/M 31 MAART A.S.

Beste Lycurgianen,

De ontwikkelingen gaan snel, maar het bestuur heeft in navolging van het advies van NOC/NSF besloten alle trainingen en bijeenkomsten in ieder geval t/m 31 maart stil te leggen.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die erop neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen; Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

 

Armand Ellsworth

Voorzitter AV Lycurgus

 

 

 

Klik hier om naar de nieuwspagina van de loopgroepen te gaan.

Het laatste nieuws wordt via een besloten nieuwsgroep van Facebook gecommuniceerd. Als je lid bent van Lycurgus dan kun je je via deze link aanmelden.