U bent hier: Nieuws > Bestuur

Nieuws: Bestuur

Schenking Club van 50

Lycurgus heeft van de club van 50 een schenking mogen ontvangen van een beamer en een presentatiescherm. Deze zullen worden gebruikt voor presentaties, cursussen en het tonen van sportevenementen. Het bestuur bedankt de club van 50 voor deze schenking. lees verder »

Milou van den Berg Nederlands Kampioen 100m horden VU20 GEFELICITEERD

De tijd van Milou in haar gouden race was 13.90s. Dit zou de verbetering van eigen clubrecord betekenen, maar helaas was er +3.7 windvoordeel. lees verder »

Klaar voor de start?

De materiaalploeg zoekt nieuwe mensen die willen helpen met op- en afbouw tijdens wedstrijden bij de club. Want als de baan er goed bij ligt, kunnen de atleten mooie prestaties neerzetten! lees verder »

Overlast parkeerplaats

Beste leden,  bij overlast op de parkeerplaats dit graag melden aan de Voorzitter Armand Ellsworth of gelijk contact opnemen met de Politie van Zaanstad. lees verder »

Goed bezochte voorjaarsledenvergadering met als opdracht ledenwerving

Aandacht voor succesvolle atleten, jubilarissen en terecht ook voor de mannen van de onderhoudsploeg. lees verder »

Herhaalde oproep: we zoeken een secretaris!

Ben jij degene die dit administratieve vrijwilligerswerk binnen de club zou willen oppakken? Dan zoeken we jou. lees verder »

AV Lycurgus broekjes bestellen

Omdat er een probleem is ontstaan in het leveren van de Craft broekjes door Runx is er besloten dat wij zelf broekjes gaan maken. Daarmee kan ook direct de wens om andere type broekjes te kunnen leveren worden vervuld. lees verder »

We zoeken een nieuwe secretaris !

Ben jij degene die dit administratieve vrijwilligerswerk binnen de club zou willen oppakken? Dan zoeken we jou. lees verder »

GOUD voor Milou en ZILVER voor Youri, Mikai en Babette bij het NK Indoor U20 U18

De nationale titel 60m Horden VU20 door Milou van den Berg in 8.73s betekende ook de verbetering van het clubrecord van Romy Dannenburg dat sinds 2021 op 8.80s stond. GEFELICTEERD MILOU lees verder »

Tasa, Mexx, Youri, Mikai en Owen respectievelijk genomineerd voor sportvrouw en sportteam 2023 van Zaanstad

In het Zaantheater kaapten gisteravond echter Lieke Rogge (waterpoloster) en het U19 junioren team van AZ deze titels voor hun neus weg. lees verder »

FEMKE BOL trainde bij AV Lycurgus

Tweede Kerstdag gebeurde dat en onze lopers ontmoetten haar en gingen vanzelfsprekend met FEMKE op de foto. lees verder »

Clubkleding online bestellen

Vanaf nu is het mogelijk om clubkleding te bestellen (en later op te halen) bij RunX in Zaandam. lees verder »

Najaars Ledenvergadering

Op 27 november heeft de Najaar Ledenvergadering plaats gevonden. De vergadering startte met een bijzondere gebeurtenis. De burgemeester van Zaanstad Jan Hamming, trad naar voren. Dick Neefkes werd benoemd tot erelid van Lycurgus en Jan Schaak ontving een Koninklijke onderscheiding. lees verder »

Rabo Clubsupport Check

Vanochtend mochten wij uit handen van Annemarie van der Werf (lid van de Loopgroepen en werkzaam bij de Rabobank) een mooie cheque van € 2.287,95 in ontvangst nemen. lees verder »

De actie van Vomar met Klant-is-koningkaart is uitgebreid

De actie voor ondersteuning van verenigingen met behulp van de klant-is-koningkaart is uitgebreid. Bij besteding van elke 15,-- aan boodschappen krijg je een clubmunt met een unieke code, die je ten goede kunt laten komen aan Lycurgus als verdubbelaar. lees verder »

Carla Vet-Wobben terecht in het zonnetje gezet.

Carla is al 60 jaar lid en was o.a. 17 jaar Nordic Walking trainster. Tot 1 januari 2024 beheert Carla ook de ledenadministratie. lees verder »

Nieuwe leden van verdienste en jubilarissen

Op de algemene ledenvergadering van 8 juni j.l. zijn Nettie Conijn en Karst v.d. Sluis benoemd tot lid van verdienste. lees verder »