U bent hier: Nieuws > Jeugd

Nieuws: Jeugd

Mooie resultaten op de tweede competitiedag CD junioren

Het weer was een stuk beter dan op de eerste competitiedag in april en Lycurgus was met maar liefst 10 teams (in totaal 63 atleten) afgereisd naar Beverwijk. Zes meidenteams en vier jongensteams hebben de hele dag hun best gedaan om PR’s te verbeteren en punten te scoren voor hun team. Er was ook een grote groep trainers, begeleiders en familie meegekomen, waardoor onze jongens en meiden flink aangemoedigd werden. Met mooie resultaten: er werden maar liefst 102 persoonlijke records verbroken, vier records geëvenaard, en de jongens C pakten het clubrecord op de 4x100m estafette in een mooie tijd van 46,04 seconde. Gefeliciteerd iedereen met deze mooie resultaten! lees verder »

UITNODIGING CD-JUNIOREN

Op zaterdag 25 juni is er voor de CD-junioren een frisbeetoernooi met BBQ. Jij komt toch ook? Geef je snel op. lees verder »

UITNODIGING ZANDKASTELEN BOUWEN ALLE PUPILLEN

Op zaterdag 4 juni a.s. gaan we met alle pupillen zandkastelen bouwen. Kom je ook? Zie voor meer info de flyer. lees verder »

MAANDAGAVONDWEDSTRIJDEN 2022

Op 4 april gaan wij weer beginnen met de maandagavondwedstrijden. Dit zijn trainingswedstrijden waarop elke maandagavond (uitgezonderd vakanties en feestdagen) de kinderen een technisch en een looponderdeel doen. Hiermee kunnen zij punten halen en we houden een klassement bij. Dit begint om 18.30 uur en duurt meestal maximaal een uur, afhankelijk van de onderdelen. lees verder »

Grote Clubactie 2021

De Grote Clubactie 2021 is inmiddels afgesloten. Ruim 60 Lycurgianen, jong en oud, hebben zich ingezet met als resultaat een mooie opbrengst van € 2.637,00 voor de club. Dit bedrag is mede gerealiseerd door een aantal sponsors met de aankoop van een superlot! lees verder »

AV Lycurgus goed vertegenwoordigd op Nationale C-spele

Afgelopen weekend vonden de Nationale C-spelen plaats, het officieuze NK voor C-junioren. Bij AAC in Amsterdam streed de creme-de-la-creme van de Nederlandse atletiek twee dagen om de medailles. lees verder »

Een diepe buiging!

Oprecht een diepe buiging voor ieders geweldige inzet tijdens de 2e virtuele CD competitiewedstrijd van gister. lees verder »