U bent hier: Nieuws > Jeugd

Nieuws: Jeugd

A.V Lycurgus Grote Clubactie 2022

Op 24 september a.s. start weer de Grote Clubactie, waaraan ook onze vereniging zal deelnemen. We hopen met elkaar veel loten te verkopen, hetgeen veel geld kan opleveren voor de clubkas! Ons streven is een bedrag van € 3.000,00!! Daarom vragen we jullie, alle leden van jong tot oud, om mee te doen aan de lotenverkoop! lees verder »

Mooie resultaten op de tweede competitiedag CD junioren

Het weer was een stuk beter dan op de eerste competitiedag in april en Lycurgus was met maar liefst 10 teams (in totaal 63 atleten) afgereisd naar Beverwijk. Zes meidenteams en vier jongensteams hebben de hele dag hun best gedaan om PR’s te verbeteren en punten te scoren voor hun team. Er was ook een grote groep trainers, begeleiders en familie meegekomen, waardoor onze jongens en meiden flink aangemoedigd werden. Met mooie resultaten: er werden maar liefst 102 persoonlijke records verbroken, vier records geëvenaard, en de jongens C pakten het clubrecord op de 4x100m estafette in een mooie tijd van 46,04 seconde. Gefeliciteerd iedereen met deze mooie resultaten! lees verder »

Grote Clubactie 2021

De Grote Clubactie 2021 is inmiddels afgesloten. Ruim 60 Lycurgianen, jong en oud, hebben zich ingezet met als resultaat een mooie opbrengst van € 2.637,00 voor de club. Dit bedrag is mede gerealiseerd door een aantal sponsors met de aankoop van een superlot! lees verder »