U bent hier: Nieuws > Jeugd

Nieuws: Jeugd

PUPILLENCOMPETITIE 15 mei 2021

Beste pupillen, ouders/verzorgers, Op 10 april jl. zouden wij onze 1e pupillencompetitie hebben, deze is i.v.m. corona afgelast. Nu hebben wij besloten deze wedstrijd alsnog te laten plaatsvinden, maar dan op zaterdag 15 mei 2021. Deze wedstrijd is net als de andere competities verplicht (!!). Kan je niet meedoen laat dit ons dan z.s.m. weten, dit ook i.v.m. het opstellen van de estafetteploegen. lees verder »

De maandagavondwedstrijden gaan van start!

Maandag 12 april zullen de maandagavondwedstrijden weer gaan starten! lees verder »

TRAININGSTIJDEN PUPILLEN OP WOENSDAG WEER TERUG NAAR NORMAAL

In verband met het verschuiven van de avondklok naar 22:00 uur zullen vanaf woensdag 7 april de trainingen weer op de normale tijd starten. lees verder »

Uitslag onderlinge cross 27 maart

Gister hebben we de laatste onderlinge cross van dit seizoen gehouden. We hadden weer geluk met het weer, hoewel de wind best koud was. Hieronder de uitslagen van gister met daarachter ook de tijden van de 1e en de 2e cross. Het eindklassement, waarbij we de beste 2 uitslagen laten meetellen, zal ook zo snel mogelijk worden gemaakt. Wij zijn echt supertrots op jullie allemaal en gaan er vanuit dat we komende winter weer tegen atleten van andere clubs mogen crossen! Oh ja, voor die atleten die gister niet meer konden doen maar wel aan 1 van de vorige crossen hebben meegedaan: jullie krijgen nog zo’n mooi AV Lycurgus polsbandje. lees verder »

Uitslag onderlinge cross 27 februari

Afgelopen zaterdag hebben wij wederom een erg geslaagde onderlinge cross georganiseerd. Hieronder staan de uitslagen. De eerste tijd achter de naam is de tijd van deze cross, de tweede tijd is de tijd van de cross in Januari. lees verder »

AV Lycurgus muts bestellen?

Jullie hebben ze vast allemaal wel gezien, die mooie blauwe AV Lycurgus mutsen die de trainers sinds een paar weken dragen. lees verder »

Oefencross 9 januari

Corona heeft ons al bijna een jaar in zijn greep. 2020 is helaas een verloren jaar geweest op atletiek gebied. Een jaar waarin bijna alle wedstrijden werden afgelast. Ook 2021 is niet al te best begonnen. lees verder »

12 jeugdtrainers haalden hun diploma "Assistent Baanatletiektrainer 2

Op zaterdag 21 november ontvingen maar liefst 12 jeugdtrainers hun diploma "Assistent Baanatletiektrainer 2". Een mooi afsluiting met van een zeer geslaagde cursus gegeven door Annebel Jaarsma en Ruud Koenen. lees verder »

Sint Maarten training voor de pupillen

Sint Maarten training voor de pupillen. Inlopen op een donkere baan met gezellige muziek en afsluiten met een lampionnenparcours. lees verder »

Zonnige nazomer instuif in Grootebroek

Gister hebben 16 AV Lycurgus atleten, variërend van D-junior tot Masters, meegedaan aan de Nazomer instuif wedstrijd bij SAV in Grootebroek. Onder een heerlijk nazomerzonnetje werden er heel veel persoonlijke records verbeterd, waaronder een aantal opvallende. lees verder »