U bent hier: Nieuws > Jeugd

Nieuws: Jeugd

Meisjes U-16-ploeg 6e in de A-finale CD-Competitie 16 september 2023 bij AV 34 in Apeldoorn

In de bus naar de landelijke A-finale in Apeldoorn was het al gezellig, maar er was toch ook al wat spanning te merken bij Tara, Mayla, Selina, Jennecy, Fenna, Evi, Tess en Britt. Het blijft altijd verrassend hoe het met prestaties zal gaan tijdens de landelijke finale een paar weken na de vakantie. Emma, Janiek, Suzette en Marit zijn er ook als grote supporters. lees verder »

Op 23 september a.s. start de Grote Clubactie.

Met Lycurgus doen we ook weer mee om zoveel mogelijk loten te verkopen. lees verder »

Mayla Veraart winnares Meerkamp Venray V-U16 (9-10 september)

Mayla Veraart is winnares geowrden op de Meerkamp Venray V-U16 op 9-10 september Frank Beentjes lees verder »

Rabo clubsupport is weer begonnen

De Rabobank is weer gestart met Rabo Clubsupport. Van 4 t/m 26 September kan er door rekeninghouders van de RaboBank weer worden gestemd op je favoriete club! lees verder »

Veel PR’s en weer een clubrecord tijdens derde CD/ U-14/ U-16 competitie in Amsterdam!

Zaterdag 17 juni 2023 stond de derde en laatste voorronde van de CD junioren U-14/ U-16 competitie in Amsterdam bij AV 1923 programma. Een zeer warme zomerse dag, maakte deze wedstrijd zwaar en vermoeiend, maar ondanks dat, werden er weer heel veel persoonlijke records verbroken. lees verder »

VERSLAG CD-JUNIOREN PINKSTERMEERKAMP 2023

Het was op 28 en 29 mei weer tijd voor de Pinkstermeerkamp bij AV Startbaan in Amstelveen. Voor AVL deden er beste veel deelnemers mee, t.w. 4 atleten van Enno, Pien bij de VU14, Koen bij de JU14, Britt, Tess, Fenna en Florine bij de VU15 en Mayla, Emma, Janiek en Janet bij de VU16. lees verder »

Verslag 2e competitie U14/ U16 (CD) op 13 mei

Zaterdag 13 mei 2023 stond de tweede ronde van de CD-junioren U-14/ U-16 competitie in eigen huis op het programma. Op deze prachtige zonnige dag van begin tot eind, hebben de atleten van Lycurgus weer het beste uit zichzelf gehaald. lees verder »

Verslag 1e competitie U14/ U16 (CD)

Tijdens eerste competitiewedstrijd U16-U14 regende het, pr’s! De wedstrijd vond plaats op de nieuwe atletiekbaan van AV Atos in Amsterdam-Noord. De dag begon zaterdagochtend met heerlijk, zonnig lenteweer! In korte broek, T-shirt én met zonnebrand startten de jongens met hun eerste onderdelen. lees verder »

PAUZE MAANDAGAVONDWEDSTRIJDEN

De kop is eraf en wat geweldig dat er weer zo'n grote deelname is. lees verder »

Verslag Winter Cross Finale CD- Junioren 2022-2023 Wieringerwerf

Op zaterdag 11 maart 2023 stond de finale van de Wintercross Competitie op het programma. Voor Lycurgus waren er bij de CD Junioren maar liefst 18 deelnemers geplaatst voor deze finale. Atleten met ouders en alle andere geïnteresseerden reisden dan ook af naar “bijna” het einde van Noord- Holland. In Wieringerwerf ging het allemaal gebeuren! Na de wisselvallige weersomstandigheden van afgelopen week, werden de atleten verrast met een prachtige zonnige dag, beetje fris, onder echte CROSS omstandigheden. Een wedstrijd met veel blubber, glij en val partijen. lees verder »