U bent hier: Nieuws > Wedstrijden > Thuis competitiewedstrijd 1ste divisie halverwege beëindigd i.v.m. ONWEER

Thuis competitiewedstrijd 1ste divisie halverwege beëindigd i.v.m. ONWEER

De wedstrijd begon met warm drukkend weer. Uit voorzorg werd het Polsstokhoog in de indoorhal verwerkt. Maar om 14.25 uur nadat de vrouwen 300m van hun 1500m hadden afgelegd werd de wedstrijd vroegtijdig gestopt.

Competitieleiding heeft besloten dat alle prestaties gelden, maar dat de punten vervallen.
In de officieuze tussenstand stond ons mannenteam op een gedeelte eerste plaats van de 12 deelnemende teams. Tweede plaatsen werden behaald door:
Wouter Konijn 400m 49.14s, Seb Wals 800m 1.54.60s, 110m Horden Jelle de Jong 14.74s, Teun de Koning Kogel 14.82m. Derden werden: Jelle Müller Speer 55.14m en Paul Olofsen Kogel 14.77m. Jelle was speciaal na de eerste dag van zijn tienkamp in Heerenveen teruggekomen om voor het mannenteam punten te scoren bij het speerwerpen. 
In het team streden verder Menno Vloon, Twan Deumers, Daan Molleman, Harm Janssens en Dylan Langeveld. Wel opgesteld maar niet in actie gekomen: Tobias Hoogervorst, Duncan Steenbakker, MIke de Dood, Jelmer van Diepen en Thomas Ticheloven. Teamleider was Sjoerd Wezelenburg.
In de officieuze tussenstand stonden de vrouwen 6e van de 11 teams. Lisanne Schol won het speerwerpen met 56.45. Deze afstand zal Lisanne absoluut vertrouwen geven. Nora Winter liet een mooie race op de 800m zien. Nora werd keurig 2e in 2.14.18s. Op de 400m werd Romy Dannenburg 3e in 57.24s. Altagrazia Herkul klasseerde zich netjes als 4e op de 100m in 12.99s. Erszi Diehl, Tessa van Herp, Lotte van Gerven, Leonie Deumers, Tanja van der Plas werkten hun onderdelen af. Niet in actie kwamen: Femke Janssen, Fee Eising, 
Brenda Calis, Arianne Gravesteijn en Pauline Hondema. Brian Vriend had de leiding over het vrouwenteam. 
Het tweede mannenteam was in Heiloo actief en streed daar in de 3e divisie. Bastiaan Hondema die oorspronkelijk mee zou doen, was echter de teamleider en nam ook het jurywerk voor zijn rekening. 
In Heiloo kon de hele wedstrijd afgewerkt worden. In de poule stand werd het team 7e met 5983 punten. In de landelijke stand staan zij op de 29e plek van de 87 deelnemende teams. In het team streden van de punten:
Damian Paap, Bjorn van Doodewaerd, Dani Pufflijk, Tycho ten Hoorn, Jonne Roos, Bas Mangus, Finn Castricum, Tyrone Lak en Sam van Dijk.  Voor hun 2e wedstrijd gaat dit team op 21 mei naar Alkmaar. 
De mannen en vrouwen van de eerste divisie gaan op die zondag naar Barendrecht. 
Allemaal alvast heel veel succes.