U bent hier: Nieuws > Bestuur > Tasa, Mexx, Youri, Mikai en Owen respectievelijk genomineerd voor sportvrouw en sportteam 2023 van Zaanstad

Tasa, Mexx, Youri, Mikai en Owen respectievelijk genomineerd voor sportvrouw en sportteam 2023 van Zaanstad

In het Zaantheater kaapten gisteravond echter Lieke Rogge (waterpoloster) en het U19 junioren team van AZ deze titels voor hun neus weg.

Ex lid Elise Knetemann mocht de Euvreprijs voor haar vader in ontvangst nemen. Prof wielrenner Gerrie Knetemann fietste een indrukwekkende erelijst waaronder een wereldtitel bij elkaar. Gerrie overleed op 1 november 2004 tengevolge van een hartstilstand in de duinen van Schoorl.

Tasa had zich i.v.m. haar trainingen op Papendal en de indoorwedstrijd afgelopen zondag in Düsseldorf afgemeld. Zij werd vertegenwoordigd door de wedstrijdsecretaris. Tijdens het korte interview door presentator Vlado Veljanoski ging Dea in op de woorden van wethouder Slegers over sportieve dromen waarmaken. Dit is 100% op Tasa van toepassing. 
Bij het estafette kwartet viel Vlado de forse gestalte van Mikai op. Mikai verklaarde dit duidelijk door in tegenstelling tot de drie slanke sprinters hij een meerkamper is. 

Op de groepsfoto zijn alle genomineerden en hun vervangers bij elkaar. Duidelijk achteraan zichtbaar Owen, Mikai, Youri (half) en Mexx. Vooraan 3e van links Elise.
Op de andere foto helemaal links de vertegenwoordiging van Tasa door Dea. 
Op de onderste foto ons gouden estafette kwartet dat het heel leuk vond om op het podium te staan. 
V.l.n.r. Owen Prins, Youri Schneider, Mexx Stembert en Mikai Snoek.