U bent hier: Nieuws > G-sectie

Nieuws: G-sectie

Open dag Johan Cruyff Foundation

Op 20 september bezoekt een groep van 15 atleten van de G-sectie de Open dag van de Johan Cruyff Foundation in het Olympisch Stadion. lees verder »

Prestaties G-atleten bij finale competitie bij Atos op 16 juli 2023

Vandaag een zonnige, winderige finale van de G competitie op de nieuwe locatie van atos. Er werd hard weer gestreden voor de medailles en ook voor nieuwe PR's en die zijn er ook deze wedstrijd van gekomen. Zoals bij alle wedstrijden had AV Lycurgus weer de grootste afvaardiging en kleurde de baan oranje blauw. lees verder »

Heldendag Pole position in Amsterdam

Op 1 juli zijn wij met een aantal g-atleten bij de heldendag van Pole position in de Ookmeer sporthal in Amsterdam aanwezig. Onze groep doet mee met sprinten, hoogspringen, verspringen, kogelstoten en fluitspeerwerpen. Later ook nog volleybalachtige spellen. lees verder »

Prestaties 3e G-competitiewedstrijd op 16 juni bij av Zaanland

Vanavond met onze ploeg van 22 atleten op bezoek bij av Zaanland. Prachtig weer om goed te presteren. lees verder »

Prestaties 2e G-competitiewedstrijd op 12 mei bij av Hera

Het is een heerlijke zomeravond om een atletiekwedstrijd te houden. Deze keer bij a.v. Hera in Heerhugowaard. Wij zijn met 19 atleten aanwezig. lees verder »

Prestaties 1e G-competitiewedstrijd op 21 april in Beverwijk

De weersvoorspelling was zeer dreigend. Onweer, regenbuien en harde windstoten. Gelukkig viel het reuze mee en alleen het ludieke nummer is vervallen. lees verder »

6e testwedstrijd G-atleten op 5 april 2023

Vanavond een prachtige avond om atletiekwedstrijden te houden. Wolkenloze hemel, windstil, volle maan, dat zijn prima condities voor topprestaties. lees verder »

Collecte Fonds Gehandiaptensport van 2 t/m 9 april

DOE MEE!! Atletiekvereniging Lycurgus zet zich met de hele vereniging in om tijdens de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport zoveel mogelijk geld op te halen voor de sporters met een beperking. lees verder »

5e testwedstrijd G-atleten op 8 maart 2023

In verband met de weersomstandigheden is het programma iets aangepast en wordt het in de indoorhal gehouden. De 60m horden wordt ingekort tot 40m. lees verder »

4e testwedstrijd G-atleten op 01-02-2023

De 3e testwedstrijd begin januari was vervangen door een reguliere training en nu de 4e testwedstrijd. Door de weersomstandigheden wordt het deels gedaan in de Indoorhal. lees verder »

2e testwedstrijd G-atleten op 7 december 2022

Hierbij alsnog de prestaties van de 2e testwedstrijd: lees verder »

1e testwedstrijd G-atleten

Wij zijn weer begonnen met de testwedstrijden voor de G-atleten. Deze worden in de winterperiode gehouden op de 1e woensdag van de maand. lees verder »