U bent hier: Nieuws > G-sectie

Nieuws: G-sectie

Finale G-competitie op 14-07-24 in Edam

Vandaag zon, wolken en wind, en iedereen is goed gestemd. Deze keer is er een aanbod van 9 nummers, waaruit vooraf 3 nummers gekozen konden worden. lees verder »

Special Olympics dag 2, finales

Na een zware dag van de series en een zware avond in het Olympisch Dorp weer vroeg op. Vandaag. 16 juni, wordt er gestreden in de finales om de medailles en onderstaand de prestaties van onze atleten: lees verder »

Special Olympics dag 1, series

Na een korte nacht in het Olympisch dorp al vroeg op voor een lange dag op de atletiekbaan van av Sprint in Breda. Vandaag, 15 juni, is de divisioning. De prestaties van vandaag in de series dienen als indeling van de finales van morgen, zodat iedereen van gelijke sterkte tegen elkaar strijdt. lees verder »

Het Lint over onze G-groep

Mede als voorloper voor de Special Olympics in Breda/Tilburg op 14 en 15 juni heeft Het Lint (gratis magazine voor heel Assendelft) in haar editie 27 een artikel geplaatst over onze G-groep. lees verder »

2e G-competitie wedstrijd in Zaandam op 24 mei

Gelukkig komen de weersvoorspellingen niet uit en blijft het tijdens de wedstrijd redelijk droog. Een klein gedeelte van onze kanjers komt zelfs op de fiets naar Zaandam. lees verder »

1e G-ompetitiewedstrijd in Assendelft op 19 april

De 1e G-competitiewedstrijd is gehouden op 19 april in de indoorhal in Assendelft. Gelukkig geen last van wind, regen en de kou. lees verder »

5e testwedstrijd g-atleten op 3 april

Vanavond de laatste testwedstrijd van het winterseizoen. Een trimloop over 900 meter. lees verder »

4e testwedstrijd g-atleten op 6 maart

De 4e testwedstrijd is gehouden in de indoorhal, Vanavond 40m horden met de keuze over lage of hoge horden. Het hoogspringen is verdeeld in springen en landen in het zand of springen en landen op de mat voor de betere springers. lees verder »

3e testwedstrijd G-atleten op 7 februari

Het is windstil en een beetje fris. De 3e testwedstrijd is buiten op de baan gehouden. Deze keer de shuttle run (piepjesloop) en kogelstoten. lees verder »

2e testwedstrijd G-atleten op 6 december

Deze avond staan de 200 meter en balwerpen op het programma. Het was prachtig stil weer, maar de baan was spiegelglad geworden door opvriezing en werd voor de 200 meter uitgeweken naar het gras rondom de baan. Er werd daarom soms voorzichtig gelopen. lees verder »

1e testwedstrijd G-atleten op 1 november 2023

Wij zijn weer begonnen met de testwedstrijden voor de G-atleten. Deze worden in de winterperiode gehouden, meestal op de 1e woensdag van de maand. lees verder »

Trainingsweekend G-sectie in Noordwijk

Het is zaterdagochtend 14 oktober om circa 10.30 uur een touringcar staat klaar om 22 G-leden voor een weekend naar Noordwijk te brengen. Ook zijn er zes begeleiders mee. lees verder »

Open dag Johan Cruyff Foundation

Op 20 september bezoekt een groep van 15 atleten van de G-sectie de Open dag van de Johan Cruyff Foundation in het Olympisch Stadion. lees verder »