U bent hier: Nieuws > G-sectie > Trainingsweekend G-sectie in Noordwijk

Trainingsweekend G-sectie in Noordwijk

Het is zaterdagochtend 14 oktober om circa 10.30 uur een touringcar staat klaar om 22 G-leden voor een weekend naar Noordwijk te brengen. Ook zijn er zes begeleiders mee.

Trainer Sander heeft alles goed voorbereid, vrijwel aan alle benodigde belangrijke gegeven van de atleten heeft hij op schrift gezet en de groep in zessen gedeeld. Na aankomst zijn we op het Stay Okay terrein met verschillende spellen en attributen begonnen met bewegen.

Tafel Tennisballen, klimrek hangen, Jeu de Boulle, stokjes gooien, volleyballen met een levensgrote ballon enzovoort. Nadat we de sleutels van onze kamers hadden gekregen, werden de bedden in orde gemaakt, waarna we ons naar het restaurant begaven. Om 18.00 uur stond de warme maaltijd voor ons klaar, waar we goed gebruik van hebben gemaakt, en... ijs toe! Zaterdagavond hadden we een grote zaal tot onze beschikking. Hier kwam Sander met verschillende leuke spelletjes, zoals "wie ben ik", "wat doe ik", "kegels omgooien", "wat voel ik", en een vragenlijst beantwoorden. De avond vloog om en om 23.00 uur lag iedereen in zijn bed. Om 8.00 uur ontbijten en zelf een lunchpakket klaar maken. Het was koud en regenachtig toen we met z'n allen naar het strand liepen. Op het strand had Sander wederom een aantal leuke spellen met een bal bedacht. Na het strandbezoek terug naar de Jeugdherberg.
In de grote zaal werd ons lunchpakket tevoorschijn gehaald en opgegeten.
De touringcar die ons terug zou brengen is inmiddels gearriveerd. Veilig kwamen we bij onze vereniging aan. In de kantine kregen we patat, een croquette en een frikandel. De ouders, begeleiders, oma's en opa's kwamen ons halen, voldaan keerden we weer huiswaarts met als herinnering een prachtig weekend, met als thema's "vriendschap", "cultuur " en "sport"
 
Cees
 
Foto-album diverse fotografen, klik hier
Foto-album Petra Peters, klik hier