U bent hier: Nieuws > Loopgroepen > Leuke ludieke viering van het 20 jarig jubileum van de zaterdagochtend loopgroep

Leuke ludieke viering van het 20 jarig jubileum van de zaterdagochtend loopgroep

Karst van der Sluis had zich 20 jaar geleden intensief ingezet om een doorstart te maken van de eerste start-to-run groep.

Het organisatieteam had veel moeite gedaan om voor zaterdag 3 juni zoveel mogelijk "oud" zaterdag leden uit te nodigen. Dat was vrij goed gelukt, want een hoop "oud" leden keerden weer even terug op het Lycurgus nest. 
Na een welkomstwoord van Gemma Reeuwijk en een duidelijke uitleg van Karst konden de lopers zich na een rondje tegendraads inlopen verdelen.
De trainers van het eerste uur Karst van der Sluis, Melchert Kok, Nico Krijgsman, Leo Glas en ook wandel/-nordicwalking trainer Jan Velt gaven elk een training waarbij de lopers na een bepaalde tijd moesten doorschuiven. Er werd enthousiast meegedaan, waarbij het zonnetje ook goed zijn best deed. 
De jaarlijkse traditionele zelf gebakken taartentraining was deze keer groots. De keuze van taarten en taartjes was enorm. 
Lid van het eerste uur, tevens onze vertrouwensvrouw, Ellen van Diepen hield een magnifieke speech. Voorzitter loopgroepen Paul Kramer sprak ook lovende woorden. 
Al met al was het een zeer goed geslaagde ochtend, die zeker naar meer (taart) smaakt. 
Dank aan het organisatieteam en de fotograaf die ruim 100 beelden vastlegde. 
Hieronder de groepsfoto van net nog geen 100 deelnemers.